Kaart in Actie

Kaart in actie - Uw drive is ons doel

Geldinzamelacties

Geld inzamel acties worden door basisscholen voor verschillende doelen georganiseerd. Goede doelen en kostbare wensen zijn de meest populaire doelen van geld inzamel acties. Geld inzamel acties zijn er in alle soorten en maten. Geld inzamel acties waarmee basisscholen het meeste geld ophalen zijn toch wel kaartenacties.

Het grote voordeel van kaartenacties als geld inzamel acties voor scholen is dat kaartenacties schoolbreed kunnen worden ingezet. Iedereen kan dus meedoen en dat zorgt voor een prachtig opbrengst die vaak in de duizenden euro's loopt.

Geld inzamel acties moeten daarnaast ook makkelijk uit te voeren zijn wil je een maximaal financieel resultaat realiseren. Kaart in Actie biedt scholen daarom compleet verzorgde geld inzamel acties aan waarbij aan alles is gedacht. Geen onnodig veel tijd verspelen aan allerlei randzaken, wat helaas vaak het geval is bij andere geld inzamel acties. Een school hoeft zich slechts te concentreren op het verkopen van zoveel mogelijk kaarten, en zo hoort het ook!

Geld inzamel acties van Kaart in Actie kunnen het hele jaar door worden opgestart. Er zijn natuurlijk wel een aantal periodes waarbij geld inzamel acties doormiddel van kaartverkoop het beste tot zijn recht komen. Denk bijvoorbeeld aan de periode voorafgaand aan kerstmis om leuke geld inzamel acties met kerstkaarten op te starten. Ieder jaar weer een financiele topper voor scholen vanwege de jaarlijkse vraag naar prachtige kerstkaarten.

Wilt u ook voor uw school geld inzamel acties organiseren die een garantie voor succes zijn? Neem dan contact op met Kaart in Actie, uw eerste hulp bij het op zetten van geld inzamel acties!